SDR Novice, Letnik VII, št. 1

 

SREČNO 2012                                        

Vesel Božič in srečno novo leto 2012 vam želi SDR.

 

NOVA SPLETNA STRAN 

Končno je zaživela nova, bolj prijazna, spletna stran. Brskajte po njej na www.sdr.si.

V kratkem bo na spletni strani tudi več svetilk, ki so skladne z uredbo!

 

ČASTNO RAZSODIŠČE 

Skladno s 39. členom statuta SDR bo javna seja častnega razsodišča v sredo, 4. januarja 2012 z začetkom ob 14:00 na Fakulteti za elektrotehniko (Tržaška cesta 25, Ljubljana) v prostoru LVN (3. nadstropje Stavbe A). Prosimo za najavo prisotnosti. Več informacij dobite pri tajniku društva ().

 

NAMENITE DEL DOHODNINE SDR 

 

Do konca letošnjega leta lahko naredite nekaj dobrega za SDR. Prosimo, da nam namenite 0,5% svoje dohodnine in podprete delovanje SDR

Davčni zavezanci lahko do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine namenite eni ali več organizacijam. Vabimo vas, da vaš del namenite delovanju SDR.

V obrazec ‘Zahtevek za namenitev dela dohodnine za donacije’, ki ga najdete na naši spletni strani, smo že vpisali naš naziv in davčno številko. Vas pa prosimo, da dopišete svoje podatke in izberete odstotek donacije (največ 0,5 odstotka), nato pa ga oddate na vašem davčnem uradu osebno, po pošti ali preko sistema eDavki najkasneje do 31. decembra 2011. Če omenjenega pol odstotka dohodnine ne namenite nikomur, ga podarite državnemu proračunu.

 

POSVETOVANJE RAZSVETLJAVA 2012                                       

Posvetovanje bo 4. in 5. oktobra 2012 v Rimskih Toplicah. Več o posvetovanju na http://www.sdr.si/sl/posvetovanja.html

 

Volilni občni zbor 2012                                    

V sklopu Posvetovanja 2012 bo 5. oktobra 2012 v Rimskih Toplicah volilni občni zbor. Vaše kandidature in predloge za zamenjavo zbira tajnik SDR. Katere funkcije so na voljo si lahko ogledate na http://www.sdr.si/sl/organi.html

 

ZAHVALA                                         

V imenu Slovenskega društva za razsvetljavo in v svojem imenu se zahvaljujem vsem, ki ste s svojim trudom in delom prispevali, da društvo deluje in se razvija.

Hvala.

dr. Matej B. Kobav, tajnik društva