SDR Novice, Letnik VIII, št. 10

Novice december 2013

 

 

SREČNO 2014 

Vesel Božič in srečno novo leto 2014 vam želi SDR.

 

Vsem donatorjem v društvo in sponzorjem posvetovanja se najlepše zahvaljujemo.

 

POSVETOVANJE RAZSVETLJAVA 2014 

 

2. in 3. oktober 2014, Hotel Terme ****, Čatež.

 

Rezervirajte si termin! 

 

Tečaj DIALux za notranjo razsvetljavo 

 

V sredini januarja 2014 bomo organizirali drugo izvedbo tečaja Dialux za notranjo razsvetljavo. 8 urni tečaj bo potekal v torek, 14. in sredo, 15. januarja 2014 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Oba dneva od 16. do 20. ure. Cena tečaja je 50 EUR+DDV. Vsi udeleženci dobijo navodila za uporabo DIALux-a v slovenskem jeziku in tudi priporočila SDR Notranja razsvetljava in vzdrževanje sistemov notranje razsvetljave (http://www.sdr.si/sl/publikacije.html) 

 

Predavanja na temo razsvetljave 

 

V letu 2014 bomo začeli z organizacijo predavanj na temo razsvetljave. Predavanja bodo predvidoma vsaki drugi mesec. Tako lahko pričakujemo v letu 2014 kar 6 predavanj različnih tem s področja razsvetljave in svetlobne tehnike. Predavanja bodo v popoldanskem času v Ljubljani. Udeležba bo za člane SDR brezplačna!

NAMENITE DEL DOHODNINE SDR 

 

Do konca letošnjega leta lahko naredite nekaj dobrega za SDR. Prosimo, da nam namenite 0,5% svoje dohodnine in podprete delovanje SDR

Davčni zavezanci lahko do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine namenite eni ali več organizacijam. Vabimo vas, da vaš del namenite delovanju SDR.

V obrazec ‘Zahtevek za namenitev dela dohodnine za donacije’, ki ga najdete na spletni strani, smo že vpisali naš naziv in davčno številko. Vas pa prosimo, da dopišete svoje podatke in izberete odstotek donacije (največ 0,5 odstotka), nato pa ga oddate na vašem davčnem uradu osebno, po pošti ali preko sistema eDavki najkasneje do 31. decembra 2013. Če omenjenega pol odstotka dohodnine ne namenite nikomur, ga podarite državnemu proračunu.

 

Hvala za vašo podporo!

 

Veseli bomo, če boste pomislili na nas in nam darovali del dohodnine.

 

Za podporo in pomoč se vam zahvaljujejo!