Ekskurzija 2007

Bruselj - Turnhout - Eindhoven

Foto galerija

PROGRAM POTOVANJA

1. dan

Polet iz Ljubljanskega letališča do Bruslja, prevoz z odličnim avtobusom (pijača vključena, hostesa tudi) do hotela v Bruslju in nato nočni ogled glavnih znamenitosti Bruslja (Grand place, Manneken Pis...).

2. dan

Odhod iz hotela do tovarne Philips v Turnhoutu, kjer je ena najbolj sodobnih tovarne metalhalogenidnih sijalk. V tovarni smo imeli najprej izobrazevanje, nato pa smo si ogledali proizvodne prostore in del laboratorija. Po kosilu smo imeli še predstavitev najnovejših izdelkov njihove tovarne. Nato smo se z avtobusom odpeljali v Eindhoven. Po nastanitvi v hotelu  smo se odpravili na zgodnjo večerjo v mesto, večerji pa je sledil ogled Philips nogometnega stadiona v centru Eindhovna. Ogledu stadiona je sledilo spoznavanje mesta in njihove lokalne pijače.

3.dan

Po zajtrku smo se odpeljali do druge Philips Lighting Application centra, kjer na odličen način prikažejo možnosti razsvetljave na različnih delovnih mestih. Obisku centra je sledilo še kosilo in nato prevoz z avtobusom do letališča v Bruslju in nato polet do Ljubljane.


Pri organizaciji ekskurzija nam je pomagalo podjetje Philips Slovenija d.o.o.