SDR Novice, Letnik VIII, št. 2

 

SVETLOBNA GVERILA 

V veliko veselje nam bo, če nas boste počastili s svojo prisotnostjo. Začnemo danes ob 21:30 na vrtu Festivala Ljubljana.

Svetlobna inštalacija "Svetlikanje". Zasnovali in izdelali: Študenti fakultete za arhitekturo pod mentorstvom doc. dr. Tomaža Novljana.

 http://www.sdr.si/sl/novice/25/1/svetlobna-gverila-2013

 

POSVETOVANJE RAZSVETLJAVA 2013 

10. in 11. oktober 2013, Hotel Golf, Bled.

 

Letošnje posvetovanje bomo združili z organizacijo delavnice v okviru sekcije 2 (Physical Measurement of Light and Radiation) Fizikalno merjenje svetlobe in sevanja (http://www.sdr.si/sl/div2.html). Delavnica bo potekala v torek, 8. in v sredo, 9. oktobra, v hotelu Park, prav tako na Bledu. Na delavnici bodo vabljena predavanja, ki jih bodo imeli najboljši svetovni strokovnjaki s področja merjena svetlobnotehničnih veličin. Seveda pa bomo kakšnega povabili tudi na naše posvetovanje, ki bo v četrtek in petek. V sklopu posvetovanja Razsvetljava 2013 bo tudi občni zbor SDR.

 

Več o posvetovanju: http://www.sdr.si/sl/p13.html

 

Kot smo že omenili ob zaključku lanskega posvetovanja si želimo v letošnjem letu dvigniti tehnični nivo predstavitev. Zato smo pripravili 60% popust pri kotizaciji za vse, ki bodo napisali članek za zbornik in imeli predstavitev.

 

Vabimo vas, da že danes razmislite kaj lahko predstavite na letošnjem posvetovanju.

 

Vabljeni tudi sponzorji!

 

ČLANARINA 2013 

Članarina za leto 2013 znaša 25 EUR. Več o članarini za fizične osebe in donacijah na http://www.sdr.si/sl/clanarina.html.

 

 

SDR tudi na Facebooku

 

Od konca januarja 2013 smo tudi mi na tem družabnem omrežju. VŠEČKAJTE vsi! Vabljeni, da sodelujete pri oblikovanju te strani. Več…

 

Donacije v SDR

Do danes so svoje donacije za leto 2013 nakazala podjetja:

MTS  OptimelVip virant  Geoenergetika philips  Schreder Vezave  Elbi

 

Konferenca LUX EUROPA 2013  

18. -  20. september 2013 Krakov, Poljska

 

Več o Lux Europa 2013 si lahko preberete tukaj.